Businessinvitasjon og visumformidling til Russland

Nedenfor velger du ønsket service for ditt forretningsvisum til Russland. PRIVJET : Russian Travel Service har siden 2006 levert invitasjoner, visumservice og reisebistand til turister og forretningsreisende til Russland, de tidligere Sovjetstatene, Mongolia, Kina og land i midtøsten. Et forretningsvisum kan være gyldig for 30 eller 90 kalenderdager med 1 eller 2 innreiser i perioden. Dersom man har hatt minst 1 reise på et ordinært visum (turist eller annet) - kvalifiserer det til å søke flerinnreise-visum for 12 måneder.  Da kan man oppholde seg i Russland inntil 90 dager per løpende halvår, og har fritt antall inn og utreiser i perioden.

Etter å ha overholdt reglene med et 12 måneder flerinnriesevisum kan en neste gang søke om 2 års gyldighet, deretter 3 år, og til sist 5 års gyldighet.

PRIVJET : Russian Travel Service har erfaring siden 2006 med å bistå forretningsreisende og andre med behov for gjentagende reiser, med problemfri visumformidling og som reisearrangør i hele Russland og de tidligere Sovjetstatene.

 

Har du private eller offentlige samarbeidspartnere, kulturprosjekter , eller innen forsking og utdanningssamarbeid - kan vi også tilrettelegge for at du skal få et smidig samarbeid med Russland.

Bestilling av invitasjon/businessvisum til Russland
arrow&v
Last opp kopi/foto av passets infoside:
Maks filstørrelse 15 MB
Evt kopi av sist benyttet visum
Maks filstørrelse 15 MB

 RTS©Russia .  All rights reserved 2013